Колеги, моля ви помагайте!!! Четох много теми, но не срещнах моя проблем. Та - звънях на няколко магазина, но ме питат за накрайника който е към лолите имало два варианта, да е метален или гумен....било важно.... Мойте не съм ги свалял досега и незнам, а ще си слагам газова и там ще ги сменят и трябва да им ги занеса.....Ако можете да кажете за марка както на кабели така и за свещи.... Благодаря на отзовалите се!!! Колата е 145 1.6 боксер.
Известие
Collapse
No announcement yet.
кабели за свещи
Collapse
X
-
Обикновено, афтър маркет кабелите нямат както казаха колегите по горе- гумена чашка. Това е много кофти, тъй като само като минеш през една локва и всичко се омокря, колата започва да прекъсва, гърми и т.н.
Съвета ми е да отидеш в магазина на Т и Н кар в Русе, там май се предлагаха и оригинални кабели, които мисля не бяха с някаква фрапираща цена.
Магазина се намира в един блок, след ОМВ до жп гарата, до автостъкла ПИТОН. Ако трябва помощ - 08885 295580.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Боксера имат 2 модела кабели.Отваряш капака и гледаш.Едните са прави отпред,а другите с ъгъл.Показвам и снимки да ти стане ясно.За правите с гуменото уплътнение от опит ти казвам след смяната от майстора ги погледни и ги натъпчи максимално навътре,защото иначе при първия по-сериозен дъжд,ще береш ядове.
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от tito Покажи съобщениеКолеги, моля ви помагайте!!! Четох много теми, но не срещнах моя проблем. Та - звънях на няколко магазина, но ме питат за накрайника който е към лолите имало два варианта, да е метален или гумен....било важно.... Мойте не съм ги свалял досега и незнам, а ще си слагам газова и там ще ги сменят и трябва да им ги занеса.....Ако можете да кажете за марка както на кабели така и за свещи.... Благодаря на отзовалите се!!! Колата е 145 1.6 боксер.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
за боксер 1,6 както казаха по-горе има 2 модела. преди бях с тези с гумения уплътнител. после ги смених с такива с метална Г образна лула /която естествено има вътре гумено уплътнение/ с медна сърцевина на тесла и до сега нямам проблеми. предпочитам медна сърцевина и резистори в лулите пред резистивна сърцевина.точка
Comment
-
Колеги, втори ден обикалям по магазините за части и никои неможа да ми намери моите кабели. В Косер ми извадиха моите да сравняват и пак не намериха (поне знам вече какво търся, но файда, като в Русе не остана необиколен магазин), в Т и Н кар ми предложиха оригинални да ми поръчат ама за 195лв а не бих дал толкова и варианта маи остава да сменя само свещи. Иначе моите са като първата схема на zaryto.
Comment
-
И моите бяха като първите и чаках с поръчка да ги доставят,защото се оказа,че ги няма никъде в Пловдив.Поръчай си от АХМ-ма и чакай и си купи и свещи.
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от tito Покажи съобщениеКолеги, втори ден обикалям по магазините за части и никои неможа да ми намери моите кабели. В Косер ми извадиха моите да сравняват и пак не намериха (поне знам вече какво търся, но файда, като в Русе не остана необиколен магазин), в Т и Н кар ми предложиха оригинални да ми поръчат ама за 195лв а не бих дал толкова и варианта маи остава да сменя само свещи. Иначе моите са като първата схема на zaryto.
http://www.tesla-blatna.cz/en/produc...tion-lead-sets
другите производители също си имат каталози. ако искаш да са същите като оригиналните, прежалваш едни 200лв. какъв е проблема като са с метални лули.
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеhttp://www.axm-auto.com/index2.php?b...=21&subcat=114
В Русе магазиньт е ивеко доколкото разбирам.
И пак - внимавайте за накрайникьт кьм бубината и за сьпротивлението на кабельт.точка
Comment
Comment